Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Mannenseks.be, gestript en opnieuw aangekleed

28/02/2014 - 08:29

Sensoa lanceert de vernieuwde Mannenseks.be, de referentiesite voor seksuele gezondheid van homo’s. Inhoudelijk werd de site flink vernieuwd. Uiteraard vind je alles wat je moet weten over Hiv en soa’s, maar er is ook nog steeds veel aandacht voor Seks, het Lichaam en Relaties.

Van ‘aars’ tot ‘zelftest’, van ‘buttplug’ tot ‘start-stop techniek’, van ‘afspraken’ tot ‘shigellose’, je vindt het allemaal op Mannenseks.be, accuraat, actueel en betrouwbaar. Bovendien kan je er nu ook getuigenissen nalezen.

Naast een nieuw design en nieuwe navigatie is de site nu ook responsief. Hij kan dus perfect bekeken worden op smartphone of tablet.

De vernieuwing van Mannenseks.be past in de webstrategie van Sensoa die sterk doelgroepgericht is. Eerder werden al seksualiteit.be (heterovolwassenen vanaf 25 jaar), levenmethiv.be (mensen met hiv en omgeving), seksuelevorming.be (jongerenwerkers en leerkrachten) en de organisatiesite Sensoa.be gelanceerd. Een update van de jongerensite Allesoverseks.be staat nog op het programma.

Lees het volledige persbericht over de vernieuwde Mannenseks.be