Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Mobiele Allesoverseks.be beantwoordt vragen over seks en relaties

28/06/2011 - 12:00

Sensoa, het Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid, lanceert een mobiele versie van Allesoverseks.be, de jongerensite over seks en relaties. De mobiele versie van de site laat jongeren tussen 15 en 25 jaar nu ook toe om overal en op elk moment een antwoord te zoeken op hun vraag over seks en relaties. Bijna drie jaar na de lancering komt Allesoverseks.be met gemiddeld 90.000 bezoekers per maand nog steeds tegemoet aan een behoefte. De mobiele site bevat naast de antwoorden ook verhalen, nieuwsberichten en de topic van de week.

Zowel de 'gewone' als de mobiele versie van de site werden ontwikkeld door het bureau Boondoggle. Ze bedachten ook een mini-bekendmakingcampagne met een knipoog.

15- tot 25-jarigen zitten met een pak vragen over seks en relaties. Daarop speelt Allesoverseks.be in met antwoorden.  Maar wat doe je als je op een festival plots beseft dat je de vorige avond vergat je pil te nemen. Of als je na een fuif je afvraagt hoe je het condoom nu ook weer aanbrengt? Met de mobiele versie van Allesoverseks.be kan men snel, overal en makkelijk met een smartphone het antwoord vinden.  

Boondoggle speelde op dat gegeven in met een minicampagne die meer suggereert dan ze laat zien. De beelden zijn tijdens de zomermaanden te zien op posters op enkele Rock Werchter-campings, waar we 10.000 Allesoverseks.be- condooms laten verspreiden. Ook een advertentie in Zap-magazine van Joetz, dat op de festivals verdeeld wordt, en een banner en button op de Humo-site tonen de beelden.

Nadien zal Sensoa de beelden nog gebruiken voor posters voor jeugdhuizen. Het spotje verspreiden we viraal en zal onder meer op de Humo-site en de site van MNM te zien zijn. Verder is er nog een facebookcampagne en ontwikkelde Samsung een speciale widget die via hun shop gratis kan gedownload worden voor een directe link naar de site op een Samsung-gsm.