Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Opmerkelijke campagne promoot Seksualiteit.be

13/11/2013 - 16:26

Omdat seksuele gezondheid niet vanzelfsprekend is en het vinden van degelijke en betrouwbare online info over seksuele gezondheid niet evident is, brengt Sensoa zijn site Seksualiteit.be opnieuw onder de aandacht. Die site biedt namelijk heel wat info over seksualiteit, soa & hiv, anticonceptie, seksueel misbruik, voorlichting, het lichaam en relaties. Een opmerkelijke promotiecampagne in retrostijl met vier thema’s intrigeert, prikkelt de nieuwsgierigheid en geeft subtiel een boodschap mee. 

Vier thema's

Zo stelt het beeld dat weergeeft dat ieders zin in seks verschilt, de prestatiedwang inzake seksualiteit aan de kaak. Een ander beeld illustreert ‘grensoverschrijdend gedrag’ op een heel aparte manier en duidt seksueel grensoverschrijdend gedrag dat soms niet met opzet gebeurt. Een grappig beeld wil dan weer de goede gewoonte stimuleren om zich te laten testen op soa’s voor men het condoom weglaat in een nieuwe relatie. Tenslotte wordt de Vlaming aangemoedigd om na te denken over anticonceptie en dat middel te kiezen dat best aansluit bij de eigen levensstijl en levensfase.

Het campagneconcept werd door Sensoa volledig intern ontwikkeld en uitgewerkt. De promotie zal enkel online gebeuren, onder meer in samenwerking met de populaire gezondheidssite Gezondheid.be

Lees het volledige persbericht 

Bekijk de campagne