Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Persbericht: Mannenseks.be, gestript en opnieuw aangekleed

28/02/2014 - 08:20

Sensoa , het Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid, lanceert de vernieuwde Mannenseks.be, de referentiesite voor seksuele gezondheid van homo’s. Inhoudelijk werd de site flink vernieuwd. Uiteraard vind je alles wat je moet weten over Hiv en soa’s, maar er is ook nog steeds veel aandacht voor Seks, het Lichaam en Relaties. Van ‘aars’ tot ‘zelftest’, van ‘buttplug’ tot ‘start-stop techniek’, van ‘afspraken’ tot ‘shigellose’, je vindt het allemaal op Mannenseks.be, accuraat, actueel en betrouwbaar. Bovendien kan je er nu ook getuigenissen nalezen. Naast een nieuw design en nieuwe navigatie is de site nu ook responsief. Hij kan dus perfect bekeken worden op smartphone of tablet. De vernieuwing van Mannenseks.be past in de webstrategie van Sensoa die sterk doelgroepgericht is. Eerder werden al seksualiteit.be (heterovolwassenen vanaf 25 jaar), levenmethiv.be (mensen met hiv en omgeving), seksuelevorming.be (jongerenwerkers en leerkrachten) en de organisatiesite Sensoa.be gelanceerd. 

‘En toen zei hij…’

Nieuw op Mannenseks.be zijn de getuigenissen. Het zijn verhalen van homo’s in verschillende situaties. De getuigenissen die je kan lezen zijn levensecht, en distilleerden we uit het glossy gay magazine Bend, dat Sensoa in het verleden uitgaf. Binnenkort komen er nieuwe getuigenissen bij. Het leest makkelijker en je weet meteen hoe je de informatie kan gebruiken in je dagdagelijkse leven.

Strak design

Mannenseks.be past nu helemaal bij de andere vernieuwde en nieuwe websites van Sensoa. Een strak design met enkele dingen die in het oog springen. De grote foto’s maken het geheel aantrekkelijker, enkele belangrijke topics worden meteen op de voorgrond in kaderstukjes geplaatst. ‘In de kijker’ vervangt onze vroegere nieuwsrubriek. Oproepjes en nieuwsfeiten komen daar voortaan te staan. 

En Français/In English

Beperkte inhoud is er ook te vinden in het Engels en het Frans. Die is er zowel voor mensen die hier even op bezoek zijn als voor homo’s die uitwijken naar België en goede informatie nodig hebben over hiv en soa’s, condooms en testen. 

Link it!

Heb je een link van jouw website naar de onze? Dank je wel! Als dat gewoon naar www.mannenseks.be is dan is er niets aan de hand. Maar mogen we je vragen om links naar specifieke pagina’s aan te passen? Zo’n foute zoekopdracht doet de zin meteen verdwijnen. 

Heb je nog geen link van jouw website naar die van ons? Mogen we je vragen om op een link op te nemen? Dit helpt ons om beter te scoren in zoekmachines. En zo vindt iedereen makkelijker onze informatie.

Mannenseks.be | Seksueel gezond als homo met Sensoa.

Alle info voor homo’s over seks, relaties, hiv en seksueel overdraagbare aandoeningen, seksuele gezondheid, het lichaam en waar je terecht kan voor hulp.