Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Sensoa zoekt een onderzoeksmedewerker nodenbevraging mensen met hiv

27/11/2017 - 15:10

Sinds de succesvolle introductie van antiretrovirale middelen in 1996, evolueerde hiv tot een chronische aandoening in Europa. Ondanks deze medische vooruitgang, behelst leven met hiv nog steeds belangrijke uitdagingen zoals omgaan met stigma en discriminatie, de impact van hiv op de seksualiteitsbeleving en partnerrelatie(s), toegang tot zorg en diensten... De doelstelling van het project is om grondig inzicht te krijgen in de huidige noden van mensen met hiv in Vlaanderen met betrekking tot hun kwaliteit van leven en hun seksuele gezondheid in het bijzonder.

Visie op de toekomst

Deze vernieuwde inzichten inspireren huidige en toekomstige interventies van Sensoa. Ze worden tevens als aanbevelingen aangeboden aan relevante sectoren en partners. Tijdens een afsluitende studiedag worden de resultaten en aanbevelingen van het project gepresenteerd.

Deze informatie wordt verzameld via een kwantitatieve online survey, aangevuld met en gevaloriseerd door kwalitatieve groepsgesprekken met mensen met hiv én relevante dienstverleners van mensen met hiv. 

Lees de hele vacature