Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Giften

De eenvoudigste manier om Sensoa te steunen, is met een financiële gift.

U kan een eenmalige schenking aan Sensoa doen door overschrijving op ons rekeningnummer. Indien u deze schenking voor een specifiek actieterrein van Sensoa wil bestemmen kan u dit vermelden in de mededeling van uw overschrijving.

U kan er ook voor kiezen een permanente opdracht te geven. Hiermee geeft u aan uw bank de opdracht om regelmatig (maandelijks, driemaandelijks…) een vast bedrag over te maken aan Sensoa. Hiermee verzekert u Sensoa van uw blijvende steun.

Een permanente opdracht kan u eenvoudig geven via uw bank of in uw PC-banking.

IBAN   BE76 0965 5555 5595
BIC     GKCC BE BB

Vanaf een gift van € 40 (in één gift of verspreid over verschillende giften tijdens één jaar) ontvangt u van Sensoa een fiscaal attest. Met een fiscaal attest kunt u een deel van het door u gestorte bedrag van uw belastbaar inkomen verminderen door uw gift fiscaal af te trekken. Voor een gift van € 40 is dat bijvoorbeeld € 18 dat u in mindering kan brengen.

Als schenker heeft u recht op informatie over wat Sensoa met uw gift doet. Via een nieuwsbrief en deze site houdt Sensoa u daarvan op de hoogte. U krijgt een mooi overzicht van wat Sensoa doet in ons jaarmagazine 'Iedereen seksueel gezond'.

Sensoa is lid van de Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving.

 

Sensoa is geregistreerd op donorinfo.be