Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Vacature projectbegeleider

Sensoa zoekt voor onmiddellijke indiensttreding een projectbegeleider.

Als projectbegeleider lever je een bijdrage aan het actieterrein volwassenen. Dat is het team binnen Sensoa dat intermediairs (huisartsen, seksuologen, hulpverleners en zorgverstrekkers) ondersteunt om met hun cliënten te praten over seksualiteit. Daarnaast sensibiliseren we het ‘algemeen publiek’ over seksuele gezondheid. We realiseren dit aan de hand van een aantal projecten.

Voor de ondersteuning en de uitvoering van diverse projecten en interventies zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je neemt een verantwoordelijke rol op in projecten in samenspraak met een projectverantwoordelijke.

Wat we nodig hebben?

Je creëert duidelijkheid in projecten en interventies door het opstellen van een projectplan, indicatoren, mijlpalen, rolbepaling, …

Je stelt de planning op en bewaakt ze doorheen het project (budgetbeheer, voortgangscontrole).

Je werkt een communicatieplan uit voor bepaalde projecten en volgt dit mee op of begeleidt medewerkers hierbij.

Je staat in voor de evaluatie van onze projecten en maakt verslagen op. Je bent de aanspreekpersoon binnen het QTeam, de interne werkgroep die instaat voor het ondersteunen, ontwikkelen en uitvoeren van kwaliteitsprocessen in de organisatie.

  • Beheer van de mailbox en dispatchen van vragen
  • Bevragingen mee uitvoeren
  • Evaluatie en rapportage
  • Verwerken van data in Excel


Profiel

Je beschikt over een professionele bachelor of hebt gelijkwaardige ervaring.

Je weet van aanpakken en bent een uitstekende procesbegeleider. Daarbij ga je planmatig te werk, verlies je nooit de projectmatige kant uit het oog en ben je de betrouwbare duizendpoot die iedereen open en spontaan herinnert aan de afspraken. 'Voortgangscontrole', 'samenwerken' en 'klantgerichtheid' zijn voor jou sleutelbegrippen. Je schrikt er niet voor terug om nieuwe uitdagingen aan te gaan, bent flexibel, denkt analytisch en kan zelfstandig werken.

Wat we bieden?

Sensoa werft aan op basis van competenties: van wat je kan en wat je weet. We streven daarbij diversiteit na op het vlak van afkomst, leeftijd, gender, nationaliteit, ...

Sensoa biedt je een contract aan van onbepaalde duur voor 37,5 uren per week. Je wordt verloond volgens de barema’s van de Vlaamse welzijns- en gezondheidssector (barema B1C van PC331 met max 5 jaar relevante werkervaring), aangevuld met maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Bij Sensoa heb je recht op bijkomende vakantiedagen en werken we met glijdende uren.

Je maakt deel uit van een gemotiveerd en dynamisch team en er is ruimte voor bijkomende opleiding. Tevens word je grondig ingewerkt in je opdracht. Ons kantoor is gelegen in hartje Antwerpen.

Interesse? 

Stuur je brief en CV vóór 30 september 2018 naar Sensoa, tav Joke David, F. Rooseveltplaats 12 bus 7 te 2060 Antwerpen of mail ze naar joke.david [at] sensoa.be.

De selectie-gesprekken vinden plaats op 16 oktober 2018.

Voor meer info over de vacature kan je terecht bij Inge Savels via mail inge.savels [at] sensoa.be of telefonisch op 03/238.68.68.