Ⓒ Sensoa

Situatie: 2 meisjes van 13 jaar strelen elkaar over en tussen de benen en vinden het fijn. Hoe toets je dit af aan de 6 criteria voor gezond seksueel gedrag?

Ⓒ Sensoa

Situatie: Een meisje (16) met licht verstandelijke beperking stuurt een naaktfoto van een meisje door naar de hele school. Hoe reageer je gepast met het Vlaggensysteem?

Ⓒ Sensoa

Situatie: Een jongen van 15 laat zijn penis zien op de webcam. Hoe reageer je gepast met het Vlaggensysteem van Sensoa?

Ⓒ Sensoa

Situatie: Een groepje van 17-jarige jongens zijn op scouts-kamp masturberen zich in een tent en hebben lol. Hoe reageer je gepast met het Vlaggensysteem van Sensoa?

Ⓒ Sensoa

Situatie: Drie jongens van 17 verkrachten een meisje van 16. Deze situatie is een groepsverkrachting. Hoe reageer je gepast met het Vlaggensysteem van Sensoa?

Ⓒ Sensoa

Situatie: In een kleedkamer staat een jongen van 5 op een bankje en zwiert met zijn piemel. Iedereen lacht. Hoe reageer je gepast met het Vlaggensysteem van Sensoa?

Ⓒ Sensoa

Situatie: Een professional toont een jongen (5 jaar) met visuele beperking hoe hij moet masturberen. Hoe reageer je gepast met het Vlaggensysteem van Sensoa?

Ⓒ Sensoa

Situatie: Een jongen en meisje van 15 zijn in een kleedhokje. Het meisje toont haar borsten en ze strelen elkaar.

Ⓒ Sensoa

Tekening situatie op kaart: Twee jongens van 10 logeren bij elkaar. Ze laten hun erectie zien. Hoe reageer je gepast met het Sensoa Vlaggensysteem?

Ⓒ Sensoa

Twee jongens van 11 en 17 masturberen elkaar samen in het kleedhokje van het zwembad.

Ⓒ Sensoa

4 jongens van 10 storen herhaaldelijk andere kinderen met seksueel getinte gebaren en opmerkingen.

Ⓒ Sensoa

Twee jongens van 16 dwingen een meisje van 14 tot seksuele spelletjes.

Ga aan de slag met het Vlaggensysteem