Vacatures

Vacature Directeur

Als directeur ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, organisatie en coördinatie van Sensoa. Je ontwikkelt op een participatieve manier de visie en strategie van de organisatie. Je bent inspirerend en richtinggevend, zorgt voor een goede organisatiestructuur, geeft leiding, coacht, ondersteunt en stimuleert de deskundigheid en autonomie van je medewerkers. Als ‘mensenmens’ en als ‘brugfiguur’ krijg je de neuzen in dezelfde richting en waak je over een constructief samenwerkingsklimaat.

Contract van onbepaalde duur - 100% tewerkstelling - Solliciteer ten laatste op 17 maart 2024 

Meer info en stel je kandidaat

Stageplaatsen

Voor het schooljaar 2023-2024 zijn onze stageplaatsen al ingenomen.

Vrijwilligerswerk

Participeer in de jongerengroep Ei-Cel

Ben je tussen 16 en 23 en wil je meehelpen om de seksuele gezondheid van jongeren te verbeteren? Word dan lid van onze Ei-Cel. 

Lees meer over de jongerengroep van Sensoa

Veilig vrijen promoten bij homomannen

Ga jij graag naar holebifuiven of -evenementen? Vind je veilig vrijen belangrijk? Word dan vrijwilliger bij team Mannenseks van Sensoa!

Lees meer over vrijwilligerswerk bij team Mannenseks

Word vrijwilliger voor Positief Contact

Ken je Positief Contact? Een plek waar mensen met hiv elkaar op een veilige en informele manier ontmoeten. Voor en door mensen met hiv.

Steeds meer mensen zijn actief op dit forum. Daarom wil Sensoa er nog meer op inzetten. Wil je meewerken als vrijwilliger? 

Lees meer over vrijwilligerswerk bij Positief Contact

Stel je kandidaat voor de algemene vergadering

Wil je ook je bijdrage leveren aan een seksueel gezond Vlaanderen? Wil je mee verantwoordelijk zijn voor Sensoa?

De algemene vergadering van Sensoa is samengesteld uit vrijwillige leden die op diverse terreinen actief zijn en een link hebben met de thema’s van Sensoa.

Heb je interesse om deel uit te maken van de algemene vergadering vul dan het aanmeldingsformulier in.

Motiveer je vraag en geef aan welke bijdrage jij denkt Sensoa te kunnen bieden. Het is uiteraard belangrijk dat je achter de missie en visie van Sensoa staat.