Vacatures

Sensoa is momenteel op zoek naar 

Een directeur

Als directeur ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, organisatie en coördinatie van Sensoa. Je ontwikkelt op een participatieve manier de visie en strategie van de organisatie. Je bent inspirerend en richtinggevend, zorgt voor een goede organisatiestructuur, geeft leiding, coacht, ondersteunt en stimuleert de deskundigheid en autonomie van je medewerkers. Als ‘mensenmens’ en als ‘brugfiguur’ krijg je de neuzen in dezelfde richting en waak je over een constructief samenwerkingsklimaat.

Contract van onbepaalde duur - 100% tewerkstelling - 

Meer info en stel je kandidaat

Spontaan solliciteren

Je kan altijd spontaan solliciteren kan door je motivatiebrief en CV te mailen naar joke.david@sensoa.be

Stageplaatsen

Sensoa is momenteel op zoek naar 

Een stagiair(e) Organisatie & Management 

De stagiair(e) komt terecht bij de dienst Onthaal en logistiek die instaat voor de organisatie van een doeltreffend, efficiënt en klantvriendelijk onthaal, het facilitair management en administratieve ondersteuning van de directiestaf.  

Lees de volledige vacature 
 

Een stagiair(e) Terreinwerk Mensen die leven met hiv

De stagiair(e) wordt mee ingeschakeld in de dienstverlening naar mensen met hiv, omgeving en professionelen, positief@sensoa.be, lotgenotencontact en activiteiten/ontmoetingsmomenten voor mensen met hiv.

Lees de volledige vacature

Vrijwilligerswerk

Participeer in de jongerengroep Ei-Cel

Ben je tussen 16 en 23 en wil je meehelpen om de seksuele gezondheid van jongeren te verbeteren? Word dan lid van onze Ei-Cel. 

Lees meer over de jongerengroep van Sensoa

Veilig vrijen promoten bij homomannen

Ga jij graag naar holebifuiven of -evenementen? Vind je veilig vrijen belangrijk? Word dan vrijwilliger bij team Mannenseks van Sensoa!

Lees meer over vrijwilligerswerk bij team Mannenseks

Word vrijwilliger voor Positief Contact

Ken je Positief Contact? Een plek waar mensen met hiv elkaar op een veilige en informele manier ontmoeten. Voor en door mensen met hiv.

Steeds meer mensen zijn actief op dit forum. Daarom wil Sensoa er nog meer op inzetten. Wil je meewerken als vrijwilliger? 

Lees meer over vrijwilligerswerk bij Positief Contact

Stel je kandidaat voor de algemene vergadering

Wil je ook je bijdrage leveren aan een seksueel gezond Vlaanderen? Wil je mee verantwoordelijk zijn voor Sensoa?

De algemene vergadering van Sensoa is samengesteld uit vrijwillige leden die op diverse terreinen actief zijn en een link hebben met de thema’s van Sensoa.

Heb je interesse om deel uit te maken van de algemene vergadering vul dan het aanmeldingsformulier in.

Motiveer je vraag en geef aan welke bijdrage jij denkt Sensoa te kunnen bieden. Het is uiteraard belangrijk dat je achter de missie en visie van Sensoa staat.